ویدئو

قابلیت تخصیص IP در روتر چیست؟

اختصاص IP
آموزش های شبکه و فراتر از آن

ویدئو و مقالات آموزشی

یاد میگیریم از تکنولوژی بهتر بهره ببریم

قابلیت تخصیص IP در روتر چیست؟

قابلیت تخصیص IP در روتر چیست؟

قابلیت تخصیص IP در روتر چیست؟

تابه‌حال به معنی کلمه روتر فکر کرده‌اید؟ دستگاهی که میان کامپیوتر و DSL یا کابل مودم شما قرار می‌گیرد، تنها با یک هدف ساخته شده است: روت یا مسیردهی.

 

ازلحاظ فنی روتر درگاهی برای دریافتIP  از مودم و اختصاص آن به کامپیوتر شماست که تخصیص مجموعه‌ای از این آدرس‌های IP امکان اتصال به سیستم‌های تحت شبکه را فراهم می‌کند. این اتصال می‌تواند به‌صورت وایرلس یا کابلی انجام شود.

 

آدرس IP داخلی معمولاً به‌صورت 192.XXX بوده که X نماد استرینگ 32 بیتی است. هرچند می‌توانید این آدرس را در تنظیمات روتر تغییر داده و مقادیر جدیدی تعیین نمایید. زمانی که سیستم شما به سروری دیگر در مکانی دیگر تحت شبکه اینترنت متصل شد (مثلاً برای دانلود یک فایل) بسته‌های داده مستقیماً وارد کامپیوتر شما نمی‌شوند. ابتدا توسط روترتان پردازش خواهند شد، شیوه‌ای از ارسال دیجیتال که اطلاعات را به کامپیوتر درخواست شده حمل می‌کند. البته این محموله مورد بررسی قرار خواهد گرفت. اینجاست که فایروال وارد می‌شود و ترجمه آدرس شبکه را به عهده می‌گیرد که می‌توانید در ادامه مقاله با مشاهده ویدئو اطلاعات بیشتری از آن کسب نمایید.

 

اگر روتری بر روی شبکه دارید، این ترفند را بر روی دو دستگاه مختلف امتحان کنید. با مراجعه به وب‌سایت WhatismyIP.com می‌توانید IP خود را مشاهده نمایید. یک‌بار از طریق موبایل به وایفای وصل شوید و سپس با تبلت این کار را انجام دهید. درنهایت آدرس IP مشابهی را دریافت خواهید کرد: IP روتر دیلینک.

 

به دلیل قابلیت اختصاص IP، روتر می‌تواند از تعداد سیستم‌های داخلی معینی محافظت نماید. این امر اطلاعات دستگاه‌های تحت شبکه را باوجود اتصال شما به منابع خارجی حفظ کرده و با ممانعت از نفوذ منابع ناشناخته به سیستم تان، باعث می‌شود شبکه داخلی شما تنها یک کامپیوتر به نظر برسد.

 

مقالات مرتبط

بازگشت به لیست